Bemutatkozás

Misszió
 
A Happy Mammy Édesanyákat Segítő Szolgálat, a kisgyermekes anyák számára szeretne életük számos területén megbízható segítséget nyújtani. Fontosnak tartja, hogy önfeláldozás helyett az édesanyának legyen lehetősége feltöltődni: SZELLEMILEG, LELKILEG, és TESTILEG. A fő célunk ezen összhang és egyensúly megteremtése, hogy igazán boldog, kiegyensúlyozott édesanya,  „happy mammy” váljék mindenkiből!
 
 
Rólam
 
Jarabin Edina vagyok, 36 éves, a Happy Mammy Édesanyákat Segítő Szolgálat megálmodója és vezetője. Négy kisgyermek édesanyja vagyok, végzettségem szerint közgazdász és közgazdász-tanár. A gyermekek születése előtt marketinggel foglalkoztam egy neves multinacionális vállalatnál. Egyetemi éveim alatt gyerekfelügyelőként és oktatóként dolgoztam nyári gyermektáborokban, Amerikában.


Előzmények
 
Már az első gyermekem születése után, fontos volt számomra, hogy a kismama társadalom hasznos tagja lehessek, baba-mama klubokat hoztam létre és vezetek évek óta. Mindig is fontosnak tartottam az anyaság kezdeti időszakának boldog megélését, a kiegyensúlyozott, örömteli anyaságot, mivel csak a boldog, elégedett anya tud kiegyensúlyozott gyermekeket nevelni.
A Happy Mammy koncepciójának kitalálásával és létrehozásával széles körben nyílik lehetőségem a kisgyermekes édesanyáknak segíteni, különböző élethelyzeteire megoldást találni.
A Happy Mammy-t csupán 2007. nyarán indítottam útjára, azóta a koncepció sikeressége nap, mint nap újra beigazolódik:
  • Jelenleg 3300 segítő közül van lehetőségem válogatni
  • Több, mint 400 sikeres megbízást teljesítettem 6 év alatt
  • Minimális a reklámra fordított kiadásom, ugyanis az elégedett ügyfelek továbbajánlása folyamatosan újabb ügyfeleket jelent
  • Jelentős számú rádió, televízió és újság érdeklődése által megjelent riportok is bizonyítják a Happy Mammy különlegességét, sikerességét.
Fejlesztések

2013 tavaszától új szolgáltatással szeretnénk segíteni a kisgyermekes családokat. Megnyitja kapuit a gyermekbarát Happy Mammy Vendégház Orosháza-Gyopárosfürdőn a Park és élményfürdő szomszédságában.

Happy Mammy különlegessége

 
A Happy Mammy Édesanyákat Segítő Szolgálat egyedisége a személyességben és a személyreszabott kiválasztásban rejlik. A jelöltek kiválasztása és bemutatása is személyesen történik, minimálisra csökkentve ezzel a bizalmatlanságot, a kellemetlen meglepetéseket.
A piaci elemzéseim alapján úgy találtam, hogy hiánypótló szolgáltatást fogok megvalósítani a megbízó családok igényeinek maximális figyelmebvételével történő kereséssel és a személyes jelenléttel.
A jelöltek pontos kiválasztásánál a szakmai tudásom és az alkalmazott pszichológiai tesztek mellett, rengeteget jelent, hogy magam is négy gyermekes édesanya vagyok, tehát pontosan tudom mit jelent egy idegenre rábízni az addig féltve őrzött „kincsünket”, a gyermekünket. Ráadásul alkalmanként valamelyik gyermekem is részt vesz az interjúkon, általa tökéletesen le tudom szűrni, hogy a jelöltek hogyan viszonyulnak a gyermekekhez és a gyermek is hozzá.
A Happy Mammy családi vállalkozás: a kiválasztást, az ügyfél-kapcsolattartást, és a marketinget én végzem. A pénzügyi, számviteli és a stratégiai döntésekért pedig a férjem a felelős, aki szintén közgazdászként 13 év multinacionális vállalatnál szerzett szakmai tapasztalattal rendelkezik ezen területek irányításában.


Társadalmi felelősségvállalás
 
Az egyik legfontosabb tevékenységemnek tekintem az édesanyák és a babysitterek elsősegélynyújtó képzését, hogy laikusként is képesek legyenek helyt állni vészhelyzetben. 2009. októbere óta a Magyar Gyermekmentő Alapítánnyal együtt rendszeres gyermek specifikus, gyakorlatorientált, interaktív elsősegélynyújtó tanfolyamot szervezünk, Gyermekeink vészhelyzetben címmel. A tanfolyam teljesen ingyenes, sőt még a gyermekek számára gyerekfelügyelet és játszóház is biztosított.

 A munkaerő közvetítő tevékenység mellett fő célkitűzésemnek tekintem a kisgyermekes édesanyák rugalmas foglalkoztatásáért, atipikus munkavállalásért való kiállást.   Fontosnak tartom, hogy egy kisgyermekes anya is képes legyen összehangolni a hivatását a családdal. Igyekszem részt venni e témában szerveződő fórumokon, konferenciákon és az álláspontomnak nyilvánosan is hangot adni. Bízom benne, hogy egy kicsit én is hozzájárulhatok a tevékenységemmel társadalmi szinten is a munka és család összhangjának megteremtéséhez!

Remélem, bemutatkozásommal megnyertem a bizalmát, és ha segíteni szeretne vagy segítségre van szüksége, hívjon bizalommal illetve regisztráljon a honlapomon!


Szép és boldog napot kívánok minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelemnek!
 
                        Üdvözlettel: Jarabin Edina és Stern Gábor
***


Holló Márta véleménye:
(Televíziós szerkesztő, műsorvezető)

 
A Happy Mammy olyan személyre szabott segítséget nyújt, amely példanélküli ezen a területen. Két meglehetősen nehéz helyzetben lévő csoportnak nyújt segítséget. Egyrészt az állást kereső nőknek, édesanyáknak,akik nem tudnak a mai munkaerő piacon elhelyezkedi, másrészt azoknak a családoknak, akik segítségre szorulnak. Hétköznapi értelemben egy egyszerű közvetítéssel többségük soha nem találna egymásra. Én személyesen próbáltam megoldást találni, és nem gondoltam, hogy nem fog menni. Számtalan dolgot megoldottam már, biztos voltam abban, hogy ez sem fog ki rajtam. Végül Edina segítségére szorultam. Utólag azt mondom, szerencsére, mert olyan segítőt találtam az ő közvetítésével, akire különben biztos, hogy nem találok rá. Mert ő pont az én igényeimnek megfelelő. Edina kiszűrte helyettem azokat, akik nekünk nem jöhetnek szóba és én is nagyobb bizalommal voltam azzal szemben, akit előtte ő már meghallgatott. Nem volt akkora kudarc egyik oldalról sem, mert épp az a lényege a szolgáltatásnak - az én olvasatomban- hogy ha nekünk nem, attól még másik családnak akár jó is lehet a jelölt.
De mindennél fontosabb, amit az elején említettem: két kiszolgáltatott társadalmi csoportnak ad egyszerre megoldást. A munkát kereső, sikeres közvetítés után újra magabiztos lesz, a segítséget kereső pedig elégedett, mert megoldottak egy olyan problémát, amit a nagyszülők távolsága, szülők munkája miatt nem tudtak. Tehát én hálával gondolok a Happy Mammy-ra és azt kívánom, hogy még nagyon sok családnak tudjon, tudjanak segíteni, ilyen kitűnő minőségben és ilyen alapos munkával!
Csak azt sajnálom, hogy nem én találtam ki:-)
 

****
További referenciákat és médiamegjelentést a Rólunk írták oldalon talál.

« ugrás vissza|Oldal kinyomtatása